avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt

Buna ziua, am vazut un domn avocat u.b.i.k care stie codul penal german,as dori sa stiu cat este pedeapsa in germania pentru furt, insa nu stiu exact in ce circumstante a fost prinsa acea persoana stiu ca mai erau ink 2 pers cu el, si k este inchis pentru furt si k l-a transferat din orasu unde era la dusseldorf.Astept un raspuns va rog frumos

Alte discuții în legătură

Pedeapsa furt austria deltablu deltablu Buna,fratele prietenei mele a fost prins in Austria impreuna cu alti 4 si inchisi pt furt din magazine.Din cate am inteles marfa a fost recuperata ,dar nu ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin germania ContSters211056 ContSters211056 Un prieten a fost prins in Germania ca a furat dintr-un magazin de haine impreuna cu un alt baiat. Momentan este inchis in Germania, dar nu stiu pentru cat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - reducere pedeapsa andrei2332 andrei2332 as dori si eu un rasppuns mai concret va rog frumos,.Fratele meu a prins pe sotia lui cu amantu el sa-l pedepseasca la lasat dezbracat si la batut si la trimis ... (vezi toată discuția)