avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua - reducere pedeapsa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua - reducere pedeapsa

as dori si eu un rasppuns mai concret va rog frumos,.Fratele meu a prins pe sotia lui cu amantu el sa-l pedepseasca la lasat dezbracat si la batut si la trimis dezbracat ,pentru treaba asta la condamnat la 7 ani talharie,va rog sa imi raspundeti cu acest nou cod penal i se poate scade din pedeapsa?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:00, 28 Iunie 2013
Nu cred ca il va ajuta noul cod.

Puteti insa sa consultati un avocat pentru o analiza concreta de caz dupa ce va intra in vigoare.
Pana atunci nu are absolut niciun sens...
pai si stiiti cand intra in vigoare acest cod penal,avocatu lui ia spus ca depinde de cat da armistitia si k o sa ii ia din pedeapsa sigur
Avocatul platit va poate spune ceea ce crede el,

Daca mergeti la alt avocat poate veti afla un raspuns mai competent dar trebuie sa intre in vigoare noul cod.
Nici presedintele Romaniei nu cred ca stie cand va intra in vigoare acest cod.
Il puteti intreba daca vreati sa va convingeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa cu executare- aplicarea legii mai favorabile ana_coafeza ana_coafeza varul meu si-a prins sotia cu amantu iel fiind nervos a vrut sai aplice amantului o lectie la tinut in casa si la pus sa se dezbrace sa plece dezbracat ... (vezi toată discuția)
Va rog un raspuns - aplicarea noului cod penal in acest caz stylev1 stylev1 buna ziua as dori sa ma lamuriti si pe mine cu ceva daca se poate ..sotul meu are o pedeaposa de 7 ani cu executare pentru infractiunea de talharie,el nefiind ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal 2010 alexandra112 alexandra112 Am un prieten arestat pentru talharie condamnat la 9 ani definitiv.Cum l-ar putea ajuta noul cod penal din 2010? (vezi toată discuția)