Buna ziua.as vrea sa stiu daca dupa 01.04 2001 grupele de munca I si II au disparut si locurile de munca au devenit conditii normale chiar daca ele au aceleasi caracteristici(munca depusa intr-un ambulatoriu TBC)
CU MULTUMIRI
Carp Mircea
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu stiu care este realitatea(ce s-a intamplat)in cazul de fata.
In mod normal trebuia sa vi se aplice cele doua majorari:
Una incepand cu iunie 2009(O.U.G.100/2008).
A doua incepand cu ianuarie 2011(art.169 din legea 263/2010).
Exista varianta ca in cazul in care nu ati beneficiat de prima majoare,sa vi se acordat toata majorarea in cea dea doua majorare.
Doresc sa mi se spuna temeiul legal potrivit caruia nu se aplica O.U.G.100 pentru mai putin de 5 ani de grupa.
Buna ziua vreu sa stiu si eu daca se mai recunoaste grupele de munca lucrez la forjă nu sau facut modificari si tot aceleasi condiții de munca le avem si dupa anul 2001
Nu mai postati la discutii vechi pentru a nu obliga pe cei care doresc sa comenteze sa reciteasca tot ce s-a scris cu mult timp in urma.
Puteti benficia de grupa de munca numai daca firma a intocmit anual documentele cerute de legislatia in vigoare la vremea respectiva, a obtinut avizul ITM/ Inspectia muncii pentru locuri de munca/ posturi de lucru/ meserii incadrate in grupa de munca si ati fost nominalizata prin decizie interna la loc de munca/ post de lucru/ meserie incadrata in grupa de munca.