avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale aviz depozit suplimente alimentare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

aviz depozit suplimente alimentare

Directia Sanitar Veterinara trebuie sa avizeze depozitele pentru suplimente alimentare. Acest aviz este necesar la vama, incazul importului. Care este procedura avizarii si ce documente sunt necesare? Pe site-ul ANSVSA nu este clar aboslut nimic.
Multumiri.

Alte discuții în legătură

Importuri de alimente si bauturi racoritoare din spatiul extracomunitar dennisnic dennisnic Am posibilitatea de a face un import de bauturi racoritoare si sucuri naturale din spatiul extracomunitar (China, Thailanda,Philipine etc). Ideea este ca nu ... (vezi toată discuția)
Autorizare depozit alimentar + distributie produse alimentare ElenaCatalina ElenaCatalina Buna ziua, As dori sa stiu care sunt pasii de urmat pentru a deschide un depozit de produse alimentare (conserve de carne, conserve de peste, pate, biscuiti, ... (vezi toată discuția)
Autorizatii/avize , activitate cateing edys_cafe edys_cafe Buna ziua! de ceva timp mi-am deschis o societate com. , domeniul de activitate fiind catering, tot odata am inchiriat si un sp. com. intrebare:- ce ... (vezi toată discuția)