avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... cerere masa credala prin administrator special
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

cerere masa credala prin administrator special

Buna ziua ma ajutati va rog cu un model de cerere de incriere prin administrator special la masa credala a unei societati comerciale?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 15:30, 2 Noiembrie 2011
irinairina13 a scris:

In primul rand multumesc pentru raspuns.

Persoana care se ocupa de caz in cadrul firmei de lichidare mi-a zis ca trebuie sa platesc taxa si timbrul, chiar si dupa ce i-am explicat ca in calitate de salariat nu este nevoie, conform art. 64 din legea 85/2000. Ce pot face in acest caz? cum imi pot recupera banii?


- depuneti la dosarul cauzei o cerere de admitere a creantei fara taxa judiciara
- varificati daca lichidatorul v-a inscris in tabelul de creante

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de inscriere a creantei in tabelul preliminar diaana diaana Buna ziua Am o mare rugaminte Unul dintre clientii nostri datornici a intrat in insolventa. Firma de insolventa ne-a trimis o notificare prin care ne putem ... (vezi toată discuția)
Cerere inscriere la masa credala iancu123 iancu123 imi poate cineva trimite o cerere tip de inscriere la masa credala? email : clarviziunee@yahoo.com (vezi toată discuția)
Inscrierea la masa credala Aura2 Aura2 Cum trebuie facuta cererea de inscriere la masa credala a unui creditor impotriva unei societati aflata in insolventa? Ma puteti ajuta cu un model? (vezi toată discuția)