avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Primesc indemnizatie de somaj daca am intrerupere?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Primesc indemnizatie de somaj daca am intrerupere?

Buna ziua,
Primesc indemnizatie somaj daca am interupere de 5 zile in cartea de munca in ultimele 24 luni? Mentionez ca am contract pe perioada determinata.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:13, 31 Octombrie 2011
Nu cred ca 5 zile pot fi un impediment....trebuie să aveţi o adeverinţă de lucru de 12 luni de la societatea la care aţi activat ultima oară
1. - In cele 24 de luni anterioare datei de inregistrare la Agentia de Somaj trebuie sa aveti 12 luni de stagiu de cotizare la somaj.
- Cele 12 luni nu trebuie sa fie neaparat consecutive si nici neaparat la acelasi angajator.
2. Cele 12 luni din adeverinta pot fi alese incat sa fie luni complete.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de somaj? dinu12345 dinu12345 Stiu ca trebuie sa ai 12 luni lucrate ca sa poti intra in somaj. Intrebari : 1) obligatoriu NUMAI ultimele 12 luni? 2) Cele 12 luni trebuie sa fie continue, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj aniko85 aniko85 Buna ziua! Va rog sa-mi ajuta cineva cu un raspuns! Sunt in urmatoarea situatie: Sunt angajata din 7iunie 2010 pana la 30iunie 2012 cu timp partial (4 ore pe ... (vezi toată discuția)
Somaj ManeaMonica ManeaMonica Buna ziua! As dori sa stiu daca se beneficiaza de somaj si cate luni , in conditiile in care in ultimile 12 luni angajatul a avut o intrerupere de 3 zile , si ... (vezi toată discuția)