avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie somaj

Buna seara! Daca in ultimele 12 luni am avut 2 luni (neconsecutive) concediu fara plata mai pot beneficia de indemnizatia de somaj?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:00, 30 Octombrie 2012
Buna dimineata,

Pentru a beneficia de somaj trebuie sa aveti un stagiu de cotizare de minimum 12 luni in ultimele 24 premergatoare datei de inregistrare a cererii la AJOFM.
1. Cand se completeaza adeverinta pentru somaj (Anexa 26) din cele 24 de luni eligibile se aleg 12 luni stagiu de cotizare la somaj.

2. Cele 12 luni nu trebuie sa fie neaparat consecutive si nici neaparat la acelasi angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj, 12 luni lucrate fara continuitate mihaela david mihaela david Pot beneficia de somaj daca am 12 luni lucrate la aceeasi societate dar nu am continuitate ? (vezi toată discuția)
Somaj - cum se calculeaza cele 12 luni din ultimele 24 anterioare depunerii cererii? popei popei Buna ziua, Legea 76/2002 art 34.1.a stipuleaza \"au un stagiu de cotizare de minimum 12 luni în ultimele 24 de luni premergătoare datei înregistrării ... (vezi toată discuția)
Aj somaj madimadi79 madimadi79 buna ziua,am lucrat cu contract pe perioada determinata am ramas insarcinata si mi-a platit casa de asigurari prenatalul si postnatalul.Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)