avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj, 12 luni lucrate fara continuitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj, 12 luni lucrate fara continuitate

Pot beneficia de somaj daca am 12 luni lucrate la aceeasi societate dar nu am continuitate ?
Ultima modificare: Marți, 13 August 2013
carmen01011958, moderator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:04, 14 August 2013
Pentru a beneficia de indemnizatie de somaj, una dintre conditii, prev la art 34 alin 1 lit a Lg 76/2002, este de a avea un stagiu de cotizare de minimum 12 luni in ultimele 24 de luni premergătoare datei înregistrării cererii la AJOFM.
Cele 12 luni (din ultimele 24 de luni) nu trebuie sa fie neaparat consecutive si nici neaparat la acelasi angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizatie de somaj? tr3s tr3s Am fost disponibilizat in aprilie 2010 de la o firma care a intrat in insolventa la acea data, am plecat de la ei cu somaj, pe perioada de 9 luni, in toata ... (vezi toată discuția)
Somaj Mihaela3434 Mihaela3434 Buna seara!Am lucrat la o firma 8 ani,mi-am dat demisia si peste 3 saptamani m-am angajat din nou,am lucrat 1 luna si mi s-a desfacut contractul de munca(firma ... (vezi toată discuția)
Acordare indemnizatie de somaj neon butterflies neon butterflies conform ultimelor modificari ale legii 76, beneficiaza de indemnizatia de somaj cei ce au 12 luni consecutive lucrate in ultimele 24? (vezi toată discuția)