avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

intreprindere individuala

Buna ziua,as dori sa-mi spuneti la o INTREPRINDERE INDIVIDUALA ,in afara de receptie ce mai trebuie conduse zilnic?multumesc
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 10:42, 1 Noiembrie 2011
Adica???
Formuleaza inca o data intrebarea
Sa intelegem ca aveti conturi de stocuri?
Zilnic mai trebuie si Raport de gestiune si raportul fiscal de la casa de marcat,daca aveti ob. de activitate comert.
Registrul de casa de asemenea trebuie facut zilnic.
Ar fi mai indicat sa va angajati un contabil sa va lamuriti cu toate probleme legate de o firma.
Registru de casa la o intreprindere individuala?
o cafenea as dori sa deschid........
deci.. la o cafenea,este comert cu amanuntul si este asa cum v-am spus
Cu scuze, ca trebuie Reg. de incasari si plati,nu reg. de casa ca si la un SRL

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala tavinel tavinel buna ziua.am si eu o intrebare. la o intreprindere individuala se face receptia marfii dupa factura sau doar registrul de incasari si plati? (vezi toată discuția)
Intrprindere individuala vera03 vera03 buna ziua, o intreprindere individuala care are obiect de activitate comert cu amanuntul trebuie sa tina pe langa celelalte registre (inventar, de incasari si ... (vezi toată discuția)
Cum se inregistreaza actele la un i.i. Florin70 Florin70 Buna seara am o inteprindere individuala recent deschisa cu obiectul de activitate comert cu amanuntul neplatitor de tva ,si as vrea sa stiu cum pot face ... (vezi toată discuția)