avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de maternitate

Buna ziua,
Puteti, va rog, sa imi spuneti daca poate beneficia o masteranda la zi de concediu si respectiv indemnizatie de maternitate, si apoi de cea pentru cresterea copilului in conditiile urmatoare:
- persoana in cauza este masteranda la zi ultimul an, urmeaza sa nasca in decembrie si mai are un copil pentru care a incheiat CC in iulie anul curent.
Poate beneficia atat de concediu si indemnizatie de maternitate, respectiv pentru cresterea copilului daca decide sa nu intrerupa cursurile, avand in vedere ca beneficiaza si de bursa?
Daca va primi indemnizatie, trebuie sa renunte la bursa?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil- mama studenta afg afg Buna ziua, Viitoarea mamica ( 33 ani ) studenta la zi stat, buget, cu bursa; Urmeaza sa nasca in aprilie 2013. Doreste sa stie daca poate beneficia de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil ionela14 ionela14 Buna ziua , sunt insarcinata in 4 saptamani si peste aproximativ 2 saptamani urmeaza sa sustin examenul de licenta pe care insa trebuia sa il dau anul trecut ... (vezi toată discuția)
Mama studenta kiada kiada Buna ziua, Sunt masteranda in anul II la o universitate de stat, dar la buget. Am implinit deja varsta de 26 de ani, sunt insarcinata, urmeaza sa nasc in ... (vezi toată discuția)