avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale preluari firme
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

preluari firme

Buna ziua,va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema:sunt unic asociat al unei societati de transport care in timp a acumulat datorii la buget de aproximativ 20 000 ron.Am tot vazut anunturi in ziar si pe internet cu preluari de firme cu datorii mari si foarte mari.Intrebarea mea este de ce ar cumpara cineva o firma cu datorii,ce presupune asta,?Eu as putea sa vand societatea in conditiile in care am si un leasing financiar in desfasurare,as putea infiinta o firma noua si sa preiau leasingul pe ea,imi trebuie acordul societatii de leasing?
Multumesc.
O zi buna.
Cel mai recent răspuns: harisoa , utilizator 21:43, 2 Noiembrie 2011
da, aveti nevoie de acordul firmei de leasing. vinzarea firmei nu va scapa de raspunderea privind faptele savirsite in timpul cit ati fost administrator.
Sfatul meu este sa nu va lasati pe mana acestor firme care ,,preiau" datoriile societatii.
Multumesc pentru raspuns dar nu m-am lamurit,nu stiu la ce sa ma astept,am deja conturile blocate iar eu nu voi putea plati datoria la buget decat esalonat,ma paste o executare silita?
O zi bua.
buna,daca ai datori peste 200 milioane bani vechi finantele iti vor pune penalitati si te vor executa silit iti vor lua bunurile de pe firma si le vor scoate la licitatie.cel mai bine baga firma in isolventa si scapi de toate dar 5 ani nu mai poti face nimic pe numele tau.altfel de la 200 milioane bani vechi vei ajunge sa platesti toata viata ta la stat.cere isolveta la un specialist.succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluarea unei firme cu datorii cdga_2007 cdga_2007 - exista o firma infiintata in 2008 in ultimul an s-au facut datorii la bugetul de stat de aproximativ 15 000 de lei,prin neplata obligatiilor salariale la ... (vezi toată discuția)
Predare societate cu datorii la buget arsh arsh va salut pe toti am o societate comerciala in care sunt unic asociat si administrator care a acumulat datorii la buget ce riscuri exista in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Firma in insolventa andianamo andianamo Buna ziua, as vrea sa stiu daca o firma se afla in isolventa si este preluata de un avocat, in urma unui ordin judecatoresc, ce atributii mai are vechiul ... (vezi toată discuția)