avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Reclamatie recensamant
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Reclamatie recensamant

buna seara,am primit recenzorul pe 25 oct.,mi-a inregistrat toate datele,si surpriza :azi a venit din nou cu alte formulare mentionand ca pe celelalte le-a pierdut recenzorul sef.eu in acest caz ce ar trebui sa fac?adica asta seamana a instrainare de date cu caracter persnal
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:54, 31 Octombrie 2011
Sesizati I.N.S -ul in acest caz ... E-mail: rpl_2011@insse.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recensamant de maine: unde raspund daca sunt chirias? corinaandradumitrescu corinaandradumitrescu Mai puteti sa ma ajutati cu o intrebare. Unde trebuie sa raspund la recensamant? Aici unde stau in chirie, in alt oras care nu este cel din buletin... acasa la ... (vezi toată discuția)
Recensamant 2011: voi fi amendat daca am lapsus? cum sunt recenzati romanii stabiliti in strainatate? ce dovada am ca am fost recenzat? VapAndrei VapAndrei Buna Ziua, As dori sa stiu daca la recensamantul care a inceput astazi, institutiile statului ar avea baza legala de a ma amenda cand nu imi voi aminti ... (vezi toată discuția)
Vi se pare normal sa completam rubrica cnp sau considerati ca e abuz ? Roland Mindrila Roland Mindrila Romanii sunt obligati, prin lege, sa le comunice codul numeric personal (CNP) recenzorilor, in caz contrar urmand sa raspunda ... (vezi toată discuția)