avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii contributii esalonate-dob si penaltati calculate ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

contributii esalonate-dob si penaltati calculate ulterior

Buna ziua!Am urmatoarea situatie:
- la 30.06.2011 s-a obtinut acord de esalonare la plata a contributiilor restante.
- la 01.08.2011 s-a emis decizia de esalonare la plata a datoriilor aflate in sold la 30.06.2011.
- 11.07.2011 am primit decizie plata accesorii aferente contributiilor deja esalonate;
-12.10.2011 am primit o alta decizie de plata dobanzi si penalitati aferente unei perioade urmatoare celei de mai sus dar tot pentru contributii cuprinse in esalonare.
Intrebarea mea este care e baza legala pentru aceste dobanzi si penalitati calculate dupa ce mi s-a aprobat o esalonarea pentru aceleasi contributii?este corect ca dupa ce am esalonat niste datorii cu dobanzi si penalitati existente in sold la 30.06.2011(si pentru care am certificat de atestare fiscala la 30.06.2011 ) sa mi se calculeze alte dob si pen ulterior?
Mi s-a spus de la administratie ca sunt generate de calculator la 3 luni si de aia nu sunt incluse in sumele esalonate.

EDITAT de moderator, discutia a fost stearsa cu motivul "Topic dublat". Multumesc pentru intelegere si va rog nu mai deschideti topicuri in mai multe forumuri.
Ultima modificare: Luni, 31 Octombrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 14:20, 2 Noiembrie 2011
Aveti aici un articol publicat de avocatnet, chiar astazi.

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se opereaza diferentele privind reglare fisa de platitor si majorarile de intarziere/dobanzile, penalitatile privind esalonarea la plata a datoriilor fiscale amb35 amb35 Va rog un ajutor cu o problema urgenta! Am urmatoarele 2 situatii: 1) Am semnat la Fisc un proces verbal de punere de acord privind neconcordantele ... (vezi toată discuția)
Dob+penaliz lenuivan lenuivan daca la sfarsitul anului 2011 am datorii la bugetul de stat si nu am primit nicio decizie ptr accesorii(dob+penalit) tb sa calculez si sa le inreg in luna ... (vezi toată discuția)
Decizie impunere anaf la 3 luni dupa ce am stins toata datoria!!! Mihai223 Mihai223 Acum 3 luni am acoperit 100% o datorie pe care o aveam la ANAF, soldul initial si penalizarile si dobanda. Totul a fost acoperit la zi, plata la trezoreria ... (vezi toată discuția)