avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general dob+penaliz
Discuție deschisă în Contabilitate în general

dob+penaliz

daca la sfarsitul anului 2011 am datorii la bugetul de stat si nu am primit nicio decizie ptr accesorii(dob+penalit) tb sa calculez si sa le inreg in luna dec.2011?
Cel mai recent răspuns: Adriana Vasilescu , Contabil 18:36, 21 Februarie 2012
nu trebuie! in baza carui act sa inregistrati in contabilitate, nu aveti document justificativ;
puteti merge la ei sa cereti o fisa sa vedeti ce dobanzi si penalitati aveti, fara a le inregistra in contabilitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se opereaza diferentele privind reglare fisa de platitor si majorarile de intarziere/dobanzile, penalitatile privind esalonarea la plata a datoriilor fiscale amb35 amb35 Va rog un ajutor cu o problema urgenta! Am urmatoarele 2 situatii: 1) Am semnat la Fisc un proces verbal de punere de acord privind neconcordantele ... (vezi toată discuția)
Inregistrare penalitati SEIMEANU_SARA SEIMEANU_SARA Pentru plata cu intarziere in 2011,a unor impozite , in 2012 primesc decizie ptr. accesorii. Intrebarea mea este daca aceste accesorii le trec pe cheltuieli in ... (vezi toată discuția)
Contributii esalonate-dob si penaltati calculate ulterior danielanegutescu danielanegutescu Buna ziua!Am urmatoarea situatie: - la 30.06.2011 s-a obtinut acord de esalonare la plata a contributiilor restante. - la 01.08.2011 s-a emis decizia de ... (vezi toată discuția)