avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... parasire tara -suspendare sub supraveghere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

parasire tara -suspendare sub supraveghere

buna ziua,am si eu o intrebare
sotul meu are o condamnare sub supraveghere 3 ani si 4 incercare ,a obtinut un contract de munca in belgia si la 3 luni are liber o saptamana sa vina in tara .Poate pleca ? multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:09, 1 Noiembrie 2011
trebuie sa anunte ofiterul care se ocupa de el. pot conveni sa vina la probatiune la 3 luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea executãrii pedepsei sub supraveghere ionascuanamaria ionascuanamaria in ce conditii poate pleca in strainatate un inculpat care a primit suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere pe durata termenului de incercare de 4 ani ... (vezi toată discuția)
Termen de incercare bobby_vs bobby_vs Buna dimineata ! In anul 2010 am fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu supendare si un termen de incercare de 2 ani. Vreau sa plec din tara si nu mai pot ... (vezi toată discuția)
Am o condamnare cu suspendare si perioade de probare, si as dorii sa plec din tara la munca. AlexandruProdan AlexandruProdan Buna dragi oameni. Dupa cum spune si titlul, am primit o condamnare pentru trafic de substante psihoactive, este vorba de 1 an si 6 luni cu suspendare si 3 ani ... (vezi toată discuția)