avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorii la banci
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorii la banci

nu am platit rata la banca de un an.mai am un card pe care nu l-am platit de un an si jumatate.as dori sa aflu daca exista vreo banca sa imi adune toate datoriile si sa imi calculeze o sg rata
Cel mai recent răspuns: Iuliana lUMINITA Mandrescu , Consilier juridic 16:13, 3 Noiembrie 2011
Dupa 30 zile de restanta esti declarat in Biroul de credit si Centrala riscurilor bancare. Intrucat restantele tale sunt de peste 360 zile, nici o banca nu te va refinanta deoarece ai un istoric de rau platnic.
Nici o banca nu va va mai acorda pe o perioada de 5 ani nici un credit deorece figurati ca rau platnic in biroul de credite.Va sugerez sa incercati la un CAR pentru contractarea unui imprumut.
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card de salarii ce nu a fost inchis timp de 5 ani! lauricafl lauricafl Buna ziua! Am urmatoarea problema. Am avut un card de salarii la banc post. In iunie 2004 firma la care lucram a incheiat conventia cu Banc post si a ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am avut acum 10 ani de zile o extindere de card ... Pârvu Marian Pârvu Marian Bună seara! Am avut acum 10 ani de zile o extindere de card pe care nu am platit-o. Am avut poprire pe salariu pentru acea extindere până acum un an și ... (vezi toată discuția)