avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sfaturi infiintare societate de consultanta in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sfaturi infiintare societate de consultanta in management si afaceri

Buna ziua! Ma gandesc sa infiintez si eu o SC dar nu stiu ce specializari imi trebuie pentru a lucra in domeniul consultantei... Din cate am inteles consultanta juridica este interzisa.. ar mai ramane probabil niste specializari de genul: jurist -recuperari debite, manager de proiect, consilier pentru obtinerea de fonduri europene, consilier de proprietate intelectuala si industriala, evaluari imobiliare sau poate si de intreprinderi, insolventa intreprinderi si lichidari.... Cam atat cred ca as putea sa fac :( Unele dintre specializari sunt doar in stadiu de proiect :))
Ce imi recomandati si ce nu ? In ce altceva in plus as mai putea sa ma specializez si sa lucrez pentru firma?
Daca nu aveti cunostintele necesare va informati sau angajati persoane pricepute care sa va ajute cel putin pentru inceput.
Nu va putea nimeni de pe forum sa va spuna ce activitati sa desfasurati in firma dvs.
Aici, o sa aflati ce acte sunt necesare pentru infiintarea unei SC si nu ce activitati este mai bine sa desfasurati pentru a avea profit
Ultima modificare: Miercuri, 2 Noiembrie 2011
Gabriela Mihai, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum infiintez o societate de consultanta fonduri europene? loredana1973 loredana1973 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii. Am absolvit cursul de manager proiect cu studii superioare. 1. As vrea sa stiu ce acte ... (vezi toată discuția)
Atributii consilier juridic Iulian81 Iulian81 Poate un consilier juridic sa intreprinda o activitate juridica referitoare la obiectul de activitate al unei firme? De exemplu la o firma de recuperare ... (vezi toată discuția)
Cod caen 7490 ady09 ady09 care sunt activitatile prevazute de codul caen 7490 \"alte activitati profesionale ,stiintifice si tehnice, n.c.a\" sau care se pot desfasura in baza acestui ... (vezi toată discuția)