avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce amenda pot primi pentru ca nu mi-am schimbat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce amenda pot primi pentru ca nu mi-am schimbat permisul dupa casatorie?

BUNA ZIUA
VA ROG SA-MI SPUNETI CE AMENDA POT LUA DACA NU MI-AM SCHIMBAT PERMISUL AUTO IN URMA SCHIMBARII NUMELUI DUPA CASATORIE.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 20:52, 1 Noiembrie 2011
ART. 100
(1) Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda prevazuta in clasa a II-a de sanctiuni urmatoarele fapte savarsite de persoane fizice:
4. neindeplinirea obligatiei de a solicita autoritatii competente, in termenul prevazut de lege, eliberarea unui nou permis de conducere sau certificat de inmatriculare ori de inregistrare, in cazul in care acestea au fost declarate furate, pierdute, deteriorate sau nu mai corespund din punctul de vedere al formei si continutului celor in vigoare;

[ link extern ]

Clasa a II-a: 4 sau 5 puncte-amenda
Un punct-amenda reprezinta valoric 10% din salariul minim brut pe economie de 670 de lei.
O discutie similara: www.avocatnet.ro/content/for...
L.C.
In functie de intarziere puteti primi intre 268 si 335 de RONI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noile sanctiuni contraventionale la regimul circulatiei pe drumurile publice TDorina TDorina folosirea telefonului mobil - 2 puncte de penalizare si amenda intre 147 si 220 lei (amenda veche 134 si 201 lei) - lipsa centurii de siguranta - 2 puncte ... (vezi toată discuția)
Cod rutier labudemeric labudemeric nu am permisul de conducere la mine . ce sanctiune risc ? (vezi toată discuția)
Schimbare nume permis auto ContSters367342 ContSters367342 As vrea sa îmi schimb si eu permisul pe numele după căsătorie, aveti idee ce acte am nevoie si mai important e vreo problema daca numele l-am schimbat acum ... (vezi toată discuția)