avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii fise fiscale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

fise fiscale

lucrez intr-o unitate scolara .ministerul invatamintului vrea sa ne oblige sa utilizam un program de salarii la nivelul intregii tari [EDITAT] dar noi am lucrat pina acum o luna in program probriu de salarii care automat imi transfera datele in programul de contabilitate ,Acest program imi scotea si fise fiscale ccea ce la programul min.invat nu se genereaza /Cind am sezizat acest lucru mi s-a spus ca din 2012 nu mai sunt necesare fisele fiscale .Stiti ceva in sensul acesta si unde scrie ?
Ultima modificare: Miercuri, 2 Noiembrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 14:03, 2 Noiembrie 2011
Conf. noilor modificari aduse Codului Fiscal, nu se vor mai face fise fiscale incepand cu veniturile lunii ianuarie 2012. Fisele fiscale pentru anul 2011 se vor depune pana in ultima zi a lunii februarie 2012.
Aveti aici un articol util:

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fise fiscale bordas-maria bordas-maria Spuneti-mi daca pentru anul2012 se mai fac fisele fiscale? Daca nu ce se da salariatului atunci cind solicita aceasta fisa de venituri? Ce trebuie totusi sa ... (vezi toată discuția)
Fise fiscale ptr 2011 ContSters13909 ContSters13909 A aparut vers 2012 pentru decl 205 . Pentru fisele fiscale a ramas versiunea 2011. Se mai depun fisele fisc pentru salariati si asimilati ? (vezi toată discuția)
Fise fiscale 2012 maneasorinflorin maneasorinflorin va rog sa-mi spuneti daca se mai depun sau nu fisele fiscale aferente anului 2012 la ANAF pana la sfarsitul lunii februarie si daca nu cu ce au fost ... (vezi toată discuția)