avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat la o trecere de nivel cu calea ferata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat la o trecere de nivel cu calea ferata

O mica problema plz . Taica-miu se ducea catre un prieten si la o trecere de nivel cu calea ferata au inceput sa se aprinda luminile rosii in momentul trecerii iar in fata erau politistii care l-au filmat l-au oprit i-au dat amenda 603 ron, si i-au suspendat carnetul pe 90 de zile. Si pe dovada i-a dat fara drept de conducere.
Intrebarea mea este urmatoarea : Poate face o reexaminare pentru reducerea zilelor? Printr-un test sau ceva?
Politistul a procedat corect? a aplicat legea OUG 102/3/c . Va multumesc ca existati si astept un raspuns!
Cel mai recent răspuns: lopdog , utilizator 13:11, 9 Noiembrie 2011
Din cate stiu se poate reduce perioada cu conditia sustinerii unui examen.Interesati-va la serviciul de circulatie judetean
Se poate prezenta la serviciul circulatie cu dovada suspendarii permisului si va fi supus unui test cu 15 intrebari si daca raspunde corect la 13 i se poate reduce sanctiunea dar numai cu maxim 60 de zile.
Politia a procedat corect in cazul tatalui dv.
va multumesc foarte mult pentru raspunsurile rapide . Sanatate si numai bine
A fost taica-miu si i s-a spus ca nu are dreptu sa dea reexaminare pentru ca in lege spune ca "la trecerea la nivel cu calea ferata nu se poate da reexaminare."
Ce pot face nu poate sta 3 luni degeaba . E singurul nostru venit si e singurul intretinator al casei si familiei. Chiar nu se poate face nimic in situatia asta?
Ultima modificare: Miercuri, 9 Noiembrie 2011
lopdog, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi a fost reținut permisul ptr neacordare prioritate pietoni ... Oprea sara17 Oprea sara17 Mi a fost reținut permisul ptr neacordare prioritate pietoni ptr 90 de zile.am dat testul 13din 15 și mi a fost restituit permisul după 30 de zile. La 2 ... (vezi toată discuția)
Trecerea la nivel cu calea ferata - conditii oprire obligatorie mariustec mariustec Buna seara..astazi am trecut peste calea ferata care era prevazuta cu semafor(culoare alba) dar fara bariere si am fost oprit de un domn politist de la ... (vezi toată discuția)
Permis retinut corina 1 corina 1 buna ziua! am si eu o nelamurire.Unei prietene i sa retinut permis pe o perioada de 90 de zile i s-a dat o amenda in valoare de 270 ron si 9 puncte de pe ... (vezi toată discuția)