avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis retinut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis retinut

buna ziua! am si eu o nelamurire.Unei prietene i sa retinut permis pe o perioada de 90 de zile i s-a dat o amenda in valoare de 270 ron si 9 puncte de pe permis pentru ca nu a oprit la trecerea la nivel cu cale ferata desi bariera era coborata semnalele cu lumini rosii rosii si sonore erau in functiune intrebarea mea este daca respectivul politist a procedat corect aplicandu-i toate aceste amenzi
si mai am o intrebare daca trebuie sa sustin examen teoretic si practic dupa 30 de zille? sau dupa cele 90 de zile trebuie sa mai sustin vreun examen
Ultima modificare: Duminică, 17 Ianuarie 2010
corina 1, utilizator
Cel mai recent răspuns: Presedintele , utilizator 12:04, 25 Ianuarie 2010
Da, conf.OUG. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, politistul a procedat corect.
Da, a procedat corect.
Asa e. A procedat corect
Nu mai sustineti examen dupa cele 90 de zile.
Legal a procedat corect.
Civic... trebuia sa-i ia si cheile si talonul DEFINITIV!X-(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctionare trecere la nivel cu calea ferata fara bariere dianaanton dianaanton Am fost sanctionata ca am oprit dincolo de indicator la trecerea la nivel cu cale ferata fara bariera cu 9 puncte amenda si suspendarea permisului pe 90 de ... (vezi toată discuția)
Permis ridicat pe 3 luni minanika minanika Pentru un permis ridicat pe 3 luni pentru neacordare de prioritate la trecerea cu nivel de calea ferata poate fi redusa perioada la 30 de zile daca se sustine ... (vezi toată discuția)
Am avut un accident cu trenul la trecerea la nivel cu calea ferată, semnalizată doar cu crucea sf. andrei. mi-a fost suspendat permisul pe trei luni fără drept de conducere, este corect? oana8989 oana8989 Bună ziua.La trecerea la nivel cu calea ferata semnalizata cu semnul Sf Andrei am avut un accident cu trenul din cauza vizibilității reduse.Mi-a fost ... (vezi toată discuția)