avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... se mai poate ataca o sentinta deja data???
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

se mai poate ataca o sentinta deja data???

Unde pot ataca o sentinta judecatoreasca daca am pierdut la recurs.mentionez ca am castigat la fond,a urmat apelul unde a schimbat in parte sentinta in favoarea partii adverse si apoi am facut recurs unde mi-a fost respins ca neatemeiat.Multumesc anticipat celor care au avut rabdarea sa citeasca aceste randuri si celor care imi vor raspunde!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:05, 1 Noiembrie 2011
Singura posibilitate : exercitarea unei cai extraordinare de ataca, si anume : contestatia in anulare si/sau revizuirea.

Caile de atac extraordinare sunt exercitate in termenele si pentru motivele expres prevazute de art.317 - 328 din Codul de procedura civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura bughi69 bughi69 Buna ziua Dupa recursul unui proces de contencios administrativ daca acesta a fost nefavorabil, \"dar totusi\" , care ar fi caile de a merge mai departe ? ... (vezi toată discuția)
Recurs pierdut, cai extraordinare de atac bosbaros bosbaros am pierdut un proces in contencios administrativ si am facut recurs la curtea de apel unde si aici am pierdut mi sa respins recursul pot merge mai departe la ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca FLORINSTRAT FLORINSTRAT CARE ESTE ULTIMA CALE DE ATAC LA LITIGII DE MUNCA ESTE POSIBIL REVIZUIREA DOSARULUI? :O (vezi toată discuția)