avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... LITIGIU DE MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

LITIGIU DE MUNCA

CARE ESTE ULTIMA CALE DE ATAC LA LITIGII DE MUNCA ESTE POSIBIL REVIZUIREA DOSARULUI?
:O
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:30, 7 Octombrie 2011
In primu rind NU MAI SCRIETI CU LITERE DE TIPAR , al doilea , despre ce litigiu de munca este vorba : program de lucru , concediere , ne plata drepturilor banesti , etc.
FLORINSTRAT a scris:

CARE ESTE ULTIMA CALE DE ATAC LA LITIGII DE MUNCA ESTE POSIBIL REVIZUIREA DOSARULUI?
:O

Prima instanta este Tribunalului in raza caruia domiciliaza reclamantul
Impotriva hotararii pronuntate de catre prima instanta se poate exercita recurs, care se judeca la Curtea de Apel.

Impotriva hotararii pronuntate de catre instanta de recurs se pot exercita numai caile extraordinare de atac , si anume : contestatia in anulare sau revizuirea.

Cele doua cai de atac se pot exercita numai pentru motivele si in termenele expres prevazute de Codul de procedura civila , art.317 - 328.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac asupra unei decizii la recurs cristian.turturean cristian.turturean buna ziua si la multi ani 2013! am fost in litigiu de munca cu fostul angajator pentru concediere nelegala. am castigat la tribunal insa la recurs am pierdut ... (vezi toată discuția)
Cai de atac ioanandrei ioanandrei Va rog mult sa-mi spuneti : daca intr-un proces( cauza evaluabila in bani , bun imobil evalut peste 100.000,0 ron) , unde prima instanta ,care a judecat ... (vezi toată discuția)
Procedura bughi69 bughi69 Buna ziua Dupa recursul unui proces de contencios administrativ daca acesta a fost nefavorabil, \"dar totusi\" , care ar fi caile de a merge mai departe ? ... (vezi toată discuția)