avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cai de atac asupra unei decizii la recurs
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cai de atac asupra unei decizii la recurs

buna ziua si la multi ani 2013!
am fost in litigiu de munca cu fostul angajator pentru concediere nelegala. am castigat la tribunal insa la recurs am pierdut tot ce mi-a acordat prima instanta (reincadrare in functia avuta si plata salariilor de la data concedierii pana la data reintegrarii in munca).
care sunt caile de atac ale deciziei data de instanta la recurs si daca am vreo sansa?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:48, 3 Ianuarie 2013
Impotriva unei decizii pronuntate in recurs nu puteti formula decat una dintre caile extraordinare de atac , contestatia in anulre si/sau revizuirea.

Atentie insa, ca acestea pot fi formula in conditiile si in termenele expres prevazute in Codul de procedura civila, art.317 - 328.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu de munca FLORINSTRAT FLORINSTRAT CARE ESTE ULTIMA CALE DE ATAC LA LITIGII DE MUNCA ESTE POSIBIL REVIZUIREA DOSARULUI? :O (vezi toată discuția)
Conflicte de munca castig pe fond pierd la recurs anidaroti anidaroti Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti daca mai am cai de atac: revizuire de recurs este un termen? Mai merita efortul sa ma judec in conditiile in care sunt ... (vezi toată discuția)
Procedura bughi69 bughi69 Buna ziua Dupa recursul unui proces de contencios administrativ daca acesta a fost nefavorabil, \"dar totusi\" , care ar fi caile de a merge mai departe ? ... (vezi toată discuția)