avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie intocmire revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie intocmire revisal

ptr. intocmire revisal poare fi numita si o persoana care nu este angajata in firma?
decizia tb. inregistrata la itm?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:42, 2 Noiembrie 2011
Pentru completarea si transmiterea in Revisal se poate numi numai o persoana cu acre angajatorul are incheiat un raport de munca ... decizia nu se inregistreaza la ITM ... acest serviciu poate fi externalizat.
Angajatorul are 2 variante
1. incheie un contract de prestati servicii cu prestatori inregistrati la ITM
2.deleaga o persoana angajata la firma
Ambele se inregistreaza la ITM
HG 500/2011 PRIVIND REGISTRUL GENERAL DE EVIDENTA A SALARIATILOR
si daca soc. are un singur angajat , si revisalul il face cineva care n-are legatura cu firma , atunci cum se procedeaza( si nu intra in discutie un contract cu vreo firma deaoarece angajatul lucreaza de f. multi ani , si va lucra tot multi ani si nu se pune problema de a angaja pe altcineva; de cand a aparut revisalul nu s-a operat nimic altceva in revisal pana nu a aparut noua varianta, asa ca ce rost are sa faci contract cu o firma)
am inteles ca decizia interna nu se inregistreaza la itm
carmen_danciu a scris:

Angajatorul are 2 variante
1. incheie un contract de prestati servicii cu prestatori inregistrati la ITM
2.deleaga o persoana angajata la firma
Ambele se inregistreaza la ITM
HG 500/2011 PRIVIND REGISTRUL GENERAL DE EVIDENTA A SALARIATILOR


Cred ca ti interpretat eronat HG nr.500/2011 cu privire la depunerea deciziei interne pentru persoanele desemnate de catre angajator sa completeze revisalul ... unde este prevederea aceasta in cuprinsul Hg nr.500/2011?

Se depune numai in cazul in care serviciul este externalizat ...

@ BICOS
De ce nu se poate incheia un c.i.m. cu timp partial de o ora/zi pentru persoana respectiva ? .. revisal-ul se foloseste din 2007 ... si nu din 2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana imputernicita ptr transmitere revisal Ella_Gabriela Ella_Gabriela Buna ziua, Va rog spuneti-mi daca pot nominaliza sa transmita Revisal(Registrul de Evidenta a Salariatilor), prin decizie bineinteles, orice salariat cu ... (vezi toată discuția)
Act aditional pentru transmitere revisal ludeea ludeea Buna ziua , Va rog sa imi spuneti cum sa procedez in situatia urmatoare. Pana la aparitia legii 500/2011 revisalul era transmis de firma care ne tine ... (vezi toată discuția)
Noutati privind revisal-ul, potrivit hg nr.500/2011 Cornel  Vasile Cornel Vasile Pe site-ul www.inspectia muncii.ro a aparut Propunerea Inspectiei Muncii privind specificaţiile tehnice ale registrului general de evidenţă a salariaţilor ... (vezi toată discuția)