avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... casa fara autorizatie si pe un teren al nimanui din ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

casa fara autorizatie si pe un teren al nimanui din 1993

socrii mei au construit o casa in 1992-1993 pe un teren viran ,in 1998pe acest teren s-a deschis o firma ;patronul firmei a tras gard pe tot terenul si pe langa casa noastra.la ora asta nu stiu al cui este terenul.-----Daca m-a duc la primarie risc sa fiu evacuat sau demolat??? ce ar trebui sa fac....

Alte discuții în legătură

Demolare gard construit ilegal pe domeniul public dan009 dan009 un vecin a construit langa fereastra mea pe terenul viran dintre blocuri un gard care ii permite numai lui sa utilizeze acest teren viran; am aflat de la ... (vezi toată discuția)
Unde nu-i cap...vai de vecini!! danacoman danacoman Buna ziua tuturor ! Incerc sa redau cat mai scurt si cat mai clar situatia: cu multi ani inainte de revolutie (sincer nu stiu cati-eu sunt in acea curte din ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune (dovada dreptului de proprietate) liz1977 liz1977 Am deschis rol pt obtinerea unui teren pe baza de uzucapiune (teren alipit curtii mele de cca 40 de ani). Problema mea este cu vecinul de langa terenul meu ... (vezi toată discuția)