avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită notificare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

notificare executare silita

Buna ziua,

Am primit o notificare cu termen de 5 zile pentru o suma imprumutata de 1800 de euro.
Care sunt posibilitatile unui aranjament amiabil, sau,din punct de vedere legal, al unei contestatii ?
Care sunt etapele si durata aproximativa a acestei prezumtive executari silite ?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gilvlad , utilizator 21:31, 1 Noiembrie 2011
puteti oricand sa va intelegeti ...desi daca ati ajuns la executare silita , ma indoiesc.in rest, depinde daca aveti ceva de executat....daca aveti nu este de bine...puteti formula contestetie la executare, dar pentru a va formula cineva o astfel de cerere trebuie sa cunoasca dosarul.
Ati primit notificare sau somatie?
Daca aveti interesul a solutiona amiabil,contactati in termenul precizat
Aveti la indemana si institutia contestatiei la executare
Durata unei executari silite este conditionata de interesul creditorului de a starui la BEJ pentru executare si se poate derula mai multi ani
Am primit notificare.
Care este diferenta intre notificare si somatie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe conturi și somație de la executor pentru un credit de la un ifn. suma împrumutată a fost 1000 de lei, iar acum am de plată 13.851,43 de lei, ce pot face? Fulgeratul Fulgeratul Buna ziua! in luna iunie 2018 am contracat un credit pe termen scurt, prin contract la distanta de la un IFN, credit pe care nu am reusit sa-l achit la ... (vezi toată discuția)
Somatie executor bellabianca52 bellabianca52 Buna ziua, am primit o somatie de la un BEJ prin care mi se pune in vedere ca in termen de 10 zile de la primire sa ma conformez titlului executoriu (sentinta ... (vezi toată discuția)
Executare silita nellirata nellirata In septembrie 2012 am primit o comunicare de la un birou executor judecatoresc prin care eram somata ca in termen de 1 zi sa achit o suma de bani ce reprezenta ... (vezi toată discuția)