Buna ziua, am primit o somatie de la un BEJ prin care mi se pune in vedere ca in termen de 10 zile de la primire sa ma conformez titlului executoriu (sentinta civile). Mentionez ca in sentinta civila am un termen de 14 zile de desfiintare panou. BEJ nu trebuia sa imi puna in vedere acelasi termen de 14 zile? Am motiv sa il contest?
cele 14 zile din sentință se calculează de la data rămânerii definitive a hotărârii, iar cele 10 zile de la data primirii somației executorului. Dvs trebuia să executați în mod voluntar obligația stabilită de instanță. Cu siguranță au trecut mai mult de 14 zile de la rămânerea definitivă a hotărârii.
Corect, dar am un termen de contestatie de 15 zile. In situatia asta, daca fac contestatie in a 11-zi ce se intampla? Totodata voi cere si suspendarea executarii...
Unii executori așteaptă rezultatul contestației la executare. Dacă vi se va admite suspendarea executării silite atunci va fi obligat să aștepte rezultatul din contestație la executare.
Somatie
CORINA CONSTANTIN
O rugaminte:am primit somatia de plata,trebuie sa platesc in 1 zi, daca nu platesc si fac contestatie la executare, se suspenda executarea sau se poate trece ... (vezi toată discuția)
Executare silita
carmen51
buna seara
Acum 2 luni am primit o somatie de executare silita de la BEJ pentru o suma pe care eu o achitasem de acum un an. Am depus la judecatorie ... (vezi toată discuția)