avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie executor
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie executor

Buna ziua, am primit o somatie de la un BEJ prin care mi se pune in vedere ca in termen de 10 zile de la primire sa ma conformez titlului executoriu (sentinta civile). Mentionez ca in sentinta civila am un termen de 14 zile de desfiintare panou. BEJ nu trebuia sa imi puna in vedere acelasi termen de 14 zile? Am motiv sa il contest?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: bellabianca52 , utilizator 15:42, 28 Martie 2017
Merci! AM uitat sa mentionez ca este pe obligatia de a face...sper ca si asta se contesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aadmiterea contestatiei de istanta la suspendarea executarii de un executor judecatoresc geostyle geostyle Buna seara ,va rog sa ma ajute cineva in urmatoarea problema juridica:detin un titlul executoriu definitiv, am mers la un exc.jud sa-l puna in aplicare ,acest ... (vezi toată discuția)
Somatie CORINA CONSTANTIN CORINA CONSTANTIN O rugaminte:am primit somatia de plata,trebuie sa platesc in 1 zi, daca nu platesc si fac contestatie la executare, se suspenda executarea sau se poate trece ... (vezi toată discuția)
Executare silita carmen51 carmen51 buna seara Acum 2 luni am primit o somatie de executare silita de la BEJ pentru o suma pe care eu o achitasem de acum un an. Am depus la judecatorie ... (vezi toată discuția)