avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Plata taxei de prima inmatriculare pt o masina primita ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Plata taxei de prima inmatriculare pt o masina primita ca donatie?

cineva doreste sa imi doneze o masina din UK cu volan pe dreapta motor de 3200cc din 2004, taxa care ar trebuii sa o platesc catre statul roman este undeva la 4250€ eu stiam ca fundatiile umanitare sunt scutite de plata taxei (vb de anul 98-00) mai este valabila plata taxei de prima inmatriculare sau suntem scutiti de la plata???

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2010 Pop Ana Maria Pop Ana Maria In legatura cu taxa de inmatriculare...unchiul meu are o masina inmatriculata in Spania si vrea sa o doneze unei fundati in Romania. As dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina de provenienta din anglia fara a plati taxa de inmatriculare(de mediu,de poluare sau cum se numeste) ioanv21 ioanv21 buna ziua.am si eu o intrebare si anume: se poate inmatricula o masina din Anglia cu volan pe dreapta fara a plati la stat acea taxa de inmatriculare/de ... (vezi toată discuția)
Smecherie pt a nu plati taxa de mediu (taxa speciala de inmatriculare)! sorinel_g sorinel_g Buna ziua! Ma numesc Sorin, am achizitionat un autoturism Matiz nou produs in 2007 in Romania, pe data de 26 ianuarie 2007. Mi s-a spus ca pt a-l inmatricula ... (vezi toată discuția)