Am avut o firma (SRL) care din anumite motive si-a incetat activitatea, in urma incetarii activitatii a ramas o datorie catre un furnizor de servicii, Din cauza plecarii din oras nu am primit adresele la sediul social (apartamentul parintilor), si am fost dat in judecata pentru plata datoriei+penalitati.
In urma procesului s-a dat castig de cauza creditorului si acum sunt amenintat ca vor veni cu executorul la sediul social sa puna sechestru pe bunuri, mentionez ca firma nu avea activitate declarata la sediul social.
Exista posibilitatea ca sa fiu executat silit pe sediul social (bunuri, spatiu)?
Firma gata , nu mai e, si pentru ca de la ea nu poate lua nimic spre valorificare , va lua de la dumneavostra, din ce aveti trecut pe numele dumneavostra.
Nu se vor executa bunurile de la sediul social decat daca acestea sunt proprietatea firmei. Daca apartamentul este proprietatea parintilor, acesta nu poate fi executat. Dvs. puteti intocmi o adresa catre executorul judecatoresc in care sa-i comunicati ca sediul firmei impreuna cu bunurile din interior sunt proprietatea parintilor .
De asemenea puteti solicita intrarea firmei in insolventa, situatie in care executarea se suspenda.