avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... card credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

card credit

După o refinanţare am cerut închiderea contului unui card de credit de la altă bancă. Telefonic mi s-a propus eliberarea unui alt card cu aceeaşi limită de creditare (1570 RON). Primesc pin-ul, cardul şi un extras de cont poştal. Am vrut să achit o factură la un magazin. Nu aveam decât 2,7 RON.. La bancă mi s-a spus că mi s-au retras banii şi că e o situaţie nemaiântâlnită. Am telefonat la serviciul carduri de credit şi mi s-a cerut să înapoiez cardul, pin-ul fără a mi se spune de ce întâmplă acest lucru, ci doar posibilităţi: poate am întârziat la alimentare..., că banca are posibilitatea de a lua măsuri unilaterale..., că dacă aş fi folosit cardul cu măcar 2 zile înainte ...
Prcizez că nu am utilizat nici un leu din cardul de credit, nu am întârziat la alimentarea celululalt card de credit şi nu am fost anunţat de retragerea sumei de pe card.
Locuiesc într-un oraş unde fiecare cunoşte pe fiecare, am o profesie repectabilă şi un loc de muncă onorabil şi închipuiţi-vă cum m-am simţit când casiera mi-a înapoiat cardul cu "fonduri insuficiente" şi când colegele ei îşi făceau semne discrete, dar evidente, înspre şi despre mine.
Ce pot să fac?
Cel mai recent răspuns: Iuliana lUMINITA Mandrescu , Consilier juridic 15:37, 3 Noiembrie 2011
Dificil de emis o opinie fara sa cunoastem toate elementele problemei dvs.
Formulati o cerere si solicitati explicatii creditoarei.
Nu ati semnat nici un contrct privitor la noul card?
Nu inapoiati nici un card deocamdata .Solicitati la bancomat soldul cardului de credit si pastrati chitanta.Mergeti la banca si solicitati un extras de cont pentru toata perioada ( de la emiterea cardului- pana la zi), apoi inarmat cu toate acestea solicitati bancii explicatii.
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt bani de pe card andraandrada andraandrada buna ziua.astazi trebuia sa primesc salariul,si cardul e gol. am sunt la colege,ele au primit salariul,firma a livrat banii cineva care imi stie pinul,si cred ... (vezi toată discuția)
Banca a dat numărul meu de cont altei persoane! Alt prof. Alt prof. Bună ziua! Am următoarea problemă: copilul meu, cu cartea mea de identitate, a cerut și obținut un extras de cont. Cu acel extras și, probabil, ceva date ... (vezi toată discuția)
Lipsuri de bani din card MihaelaAtomei MihaelaAtomei Buna ziua!Am si eu o problema,nu am obiceiul sa imi verific foarte des contul de pe cardul de credit,am cardul de putin timp,ieri am mers la bancomatul de care ... (vezi toată discuția)