avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Duplicat/Copie act mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Duplicat/Copie act mostenire

Buna ziua.
Fratele bunicului meu a trait in Michigan. In 1949 a semnat un act prin care lasa averea din Romania bunicului meu. Actul original s-a "pierdut", si acum noi avem doar o copie modificata a actului original, copie care ne-ar exclude din testament. Cum as putea obtine de la notariatul din Michigan o copie a actului original? Multumesac mult.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 12:25, 2 Noiembrie 2011
1949? Notariatul din SUA este extrem de diferit de cel din Romania, atat ca importanta cat si ca stabilitate. Legislatia difera de la stat la stat. Va trebui sa intrebati un avocat sau notar din SUA daca se pastreaza un exemplar dupa testamente in arhive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă fratele meu a decedat și nu a avut copii înțeleg ca ... marius_ng marius_ng Dacă fratele meu a decedat și nu a avut copii înțeleg ca am dreptul impreuna cu soția lui la 1/2 din bunuri. Am apelat la un notar care mi-a spus ca a ... (vezi toată discuția)
Testament in sua nucu$ nucu$ Salut intreaga comunitate AvNet ! Adresez specialistilor o intrebare: In SUA exista mostenitori rezervatari(rude) in concurenta cu persoanele (inclusiv ... (vezi toată discuția)
Problema cu actele de proprietate: pentru dezbaterea succesiunii, intabulare voi avea nevoie de titlul de proprietate teren in original sau in copie legalizata? Vranceanud Vranceanud As avea si eu o intrebare. Bunica mea este propriuetara in indiviziune pe un teren agricol, cf legii 18, si detine o copie legalizata de pe acest titlu de ... (vezi toată discuția)