avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... CONDAMNARE CU SUSPENDARE
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

CONDAMNARE CU SUSPENDARE

Buna ziua

Va relatez urmatoarele:
In urma cu 3 ani am fost condamnat la 1 an si 6 luni cu suspendare si 2 ani de incercare.Dupa reabilitare, pot ocupa o functie la MAI intrucat am mai fost angajat la aceasta unitate? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: SIMONA09 , utilizator 13:02, 2 Noiembrie 2011
dupa reabilitare, in principiu, da!..depinde pentru ce fapta ati fost condamnat.. daca a avut sau nu legatura cu atributiile de serviciu
Este vorba de o fapta rutiera pe drumurile publice ( depasind o alcolemie de peste0.80 ).Aceast lucru nu a avut legatura cu locul de munca intrucat s-au facut disponibilizari si din acest motiv am fost bagat in somaj. Va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. În cazul unei condamnări cu suspendare pt ucidere ... stefan42 stefan42 Bună ziua. În cazul unei condamnări cu suspendare pt ucidere din culpă (accident rutier ) un funcționar public își poate pierde serviciul? Mulțumesc ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea din oficiu speciala v.c.p. Tiberius68 Tiberius68 Buna ziua, In urma cu aproximativ 6 ani, mai precis , la data de 30 septembrie 2010, a ramas definitiva sentinta de condamnare prin care instanta dispune sa ... (vezi toată discuția)
Angajare in institutii publice vs. mentiuni in cazier boby_yoghi boby_yoghi Sunt interesat de interpretarea conditiei de angajare, respectiv: [b][i]nu au fost condamnaţi definitiv pentru săvârşirea unei infracţiuni contra ... (vezi toată discuția)