avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită notificare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

notificare executare silita

care este perioada aproximatva intre trimiterea notificarii si executarea propriu zisa ?
Cel mai recent răspuns: ELENA LOREDANA TANASE , Avocat 06:04, 3 Noiembrie 2011
FOARTE MICA,VA SPUN DIN PROPRIE EXPERIENTA.DAR PUTETI FACE CONTESTATIE IN 15 ZILE DE LA PRIMIREA EI,DACA ESTE CEVA DE CONTESTAT.
Interventie moderator
@mdcc, scrierea cu litere de tipar contravine regulamentului de postare. Va rog sa scrieti cu litere mici, multumesc pentru intelegere
Executarea silita se poate face fara notificare, faptul ca va notificat inseamna ca va mai acorda un termen in speranta ca veti achitade buna voie sau creditorul dvs. nu are titlu executoriu impotriva dvs. si atunci pentru al obtine in instanta era necesara notificare dvs. Daca nu are titlu atunci mai dureaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere creanta in arhiva electronica de garantii reale mobiliare-opozabilitate terti marysa_2u marysa_2u AM PRIMIT O NOTIFICARE PRECUM CA DATORIA MEA SA INSCRIS IN ARHIVA ELECTRONICA DE GARANTII IMOBILIARE....CE INSEAMNA MAI EXACT? (vezi toată discuția)
Biroul de credit adelinaliana adelinaliana PUTETI SA-MI RASPUNDETI LA O INTREBARE?DACA NU AM SEMNAT UN ACORD CU O INSTITUTIE FINANCIARA NONBANCARA ,AU DREPTUL SA MA RAPORTEZE LA BIROUL DE CREDIT?IN CAZ ... (vezi toată discuția)
Datorii-prescriptie RAZVY1975 RAZVY1975 an cat timp se prescrie o datorie fata de o banca daca esti persoana fizica (vezi toată discuția)