avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... inscriere creanta in Arhiva electronica de garantii ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

inscriere creanta in Arhiva electronica de garantii reale mobiliare-opozabilitate terti

AM PRIMIT O NOTIFICARE PRECUM CA DATORIA MEA SA INSCRIS IN ARHIVA ELECTRONICA DE GARANTII IMOBILIARE....CE INSEAMNA MAI EXACT?
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 11:41, 21 Septembrie 2011
Arhiva de Garantii Reale Mobiliare, nu imobiliare. Pentru imobile avem Cartea Funciara. Inseamna ca datoria dvs a fost cesionata de catre creditor unei alte societati, iar cesiunea a fost inscrisa in AEGRM. Alta ipoteza nu vad.
marysa_2u a scris:

AM PRIMIT O NOTIFICARE PRECUM CA DATORIA MEA SA INSCRIS IN ARHIVA ELECTRONICA DE GARANTII IMOBILIARE....CE INSEAMNA MAI EXACT?

Buna ziua,

interventie moderator

Va rog frumos sa nu mai scrieti, in exces, cu litere mari de tipar.
"1.2. Scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, sau cu alte artificii este greu de citit. Tineti cont ca folosirea excesiva a tehnicilor de subliniere a textului echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/tag... "

Multumesc anticipat pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemarea in garantie a partii care a incasat rovigneta ContSters159316 ContSters159316 am un pvcontraventie pentru neplata rovigneta . in realitate rovigneta a fost platita insa cei care au incasat rovigneta au incasat gresit adica au ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecata carsim4 carsim4 Mai pot recupera in 2012 cheltuielile de judecata obtinute in baza unei sentinte irevocabile in anul 2009? Sau este prea tarziu sa apelez la un executor ... (vezi toată discuția)
Bunuri cumparate pe ...firma altuia! IACOBLAURA IACOBLAURA Buna ziua.Am dat unei persoane sa-mi cumpere un aer conditionat si o masina de spalat,ambele in valoare de 1000 euro.dar acesta le-a cumparat...pe numele ... (vezi toată discuția)