avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bunuri cumparate pe ...firma altuia!
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bunuri cumparate pe ...firma altuia!

Buna ziua.Am dat unei persoane sa-mi cumpere un aer conditionat si o masina de spalat,ambele in valoare de 1000 euro.dar acesta le-a cumparat...pe numele firmei sale. As dori sa aflu ce are de castigat acea persoana cumparand pe firma lui diferite produse???Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 13 Ianuarie 2014
carmen01011958, moderator
Cel mai recent răspuns: ContSters307306 , utilizator 18:40, 14 Ianuarie 2014
IACOBLAURA a scris:

BUNA ZIUA.AM DAT UNEI PERSOANE SA-MI CUMPERE UN AER CONDITIONAT SI O MASINA DE SPALAT,AMBELE IN VALOARE DE 1000 EURO.DAR ACESTA LE-A CUMPARAT...PE NUMELE FIRMEI SALE.AS DORI SA AFLU CE ARE DE CASTIGAT ACEA PERSOANA CUMPARAND PE FIRMA LUI DIFERITE PRODUSE???MULTUMESC.



Buna ziua,

Regulament Forum
1.2. Scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, sau cu alte artificii este greu de citit. Tineti cont ca folosirea excesiva a tehnicilor de subliniere a textului echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum.


Are de castigat TVA-ul platit.

Respect,
Dan Preda.
Dan_Preda a scris:
Are de castigat TVA-ul platit.


Iar dvs. ati pierdut garantia, doar persoanele fizice sunt protejate de legislatia protectiei consumatorilor.
Ultima modificare: Marți, 14 Ianuarie 2014
Ares-3, moderator
Ares-3 a scris:

Iar dvs. ati pierdut garantia, doar persoanele fizice sunt protejate de legislatia protectiei consumatorilor.


Daca firma are CAEN de comert cu astfel de bunuri (revanzator-spre exemplu firme care achizitioneaza marfa de la Metro) va poate completa garantia in momentul in care ati avea nevoie de ea. El o poate returna catre Metro in cazul in care vi se strica, sustinad ca nu merge si este in garantie, ca el de abia v-a vandut-o.

Respect,
Dan Preda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemarea in garantie a partii care a incasat rovigneta ContSters159316 ContSters159316 am un pvcontraventie pentru neplata rovigneta . in realitate rovigneta a fost platita insa cei care au incasat rovigneta au incasat gresit adica au ... (vezi toată discuția)
Inchiriere garsoniera ipotecata Nelly37 Nelly37 Buna seara! Acum 6 ani, am cumparat o garsoniera cu credit ipotecar , pe o perioada de 30 ani. Legal, mi se permite sa inchiriez garsoniera? O seara minunata! (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecata carsim4 carsim4 Mai pot recupera in 2012 cheltuielile de judecata obtinute in baza unei sentinte irevocabile in anul 2009? Sau este prea tarziu sa apelez la un executor ... (vezi toată discuția)