avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inchiriere garsoniera ipotecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inchiriere garsoniera ipotecata

Buna seara!
Acum 6 ani, am cumparat o garsoniera cu credit ipotecar , pe o perioada de 30 ani. Legal, mi se permite sa inchiriez garsoniera?
O seara minunata!
Ultima modificare: Miercuri, 20 Februarie 2013
Nelly37, utilizator
Cel mai recent răspuns: Nelly37 , utilizator 22:53, 20 Februarie 2013
Avand calitatea de proprietar,aveti dreptul sa incheiati contract de locatiune
de ce nu....cine te opreste ? esti coproprietar , n-are nimei motiv sa iti interzica ! gandeste-te la masinile luate in leasing de firme de transport , care la randul lor , le inchiriaza sub contract , altor firme !!!

[Editat - va rog sa aveti in vedere Regulamentul de postare in forum, care spune la pct. 1.2. ''Scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, sau cu alte artificii este greu de citit. Tineti cont ca folosirea excesiva a tehnicilor de subliniere a textului echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum.'']
Ultima modificare: Joi, 21 Februarie 2013
Ares-3, moderator
Acum cateva luni, am cumparat un apartament prin programul prima casa. Banca imi interzice ca in urmatorii 5 ani, sa vand sau sa inchiriez acel apartament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare cheltuieli de judecata carsim4 carsim4 Mai pot recupera in 2012 cheltuielile de judecata obtinute in baza unei sentinte irevocabile in anul 2009? Sau este prea tarziu sa apelez la un executor ... (vezi toată discuția)
Chemarea in garantie a partii care a incasat rovigneta ContSters159316 ContSters159316 am un pvcontraventie pentru neplata rovigneta . in realitate rovigneta a fost platita insa cei care au incasat rovigneta au incasat gresit adica au ... (vezi toată discuția)
Inscriere creanta in arhiva electronica de garantii reale mobiliare-opozabilitate terti marysa_2u marysa_2u AM PRIMIT O NOTIFICARE PRECUM CA DATORIA MEA SA INSCRIS IN ARHIVA ELECTRONICA DE GARANTII IMOBILIARE....CE INSEAMNA MAI EXACT? (vezi toată discuția)