avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Chemarea in garantie a partii care a incasat rovigneta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Chemarea in garantie a partii care a incasat rovigneta

am un pvcontraventie pentru neplata rovigneta .
in realitate rovigneta a fost platita insa cei care au incasat rovigneta au incasat gresit adica au incadrat masina la o categorie mai mica si au incasat mai putin . acum noi primim amenda ca nu e platita rovigneta .
am facut plangere impotriva procesului verbal de contraventie insa ,
ma gandesc sa chem in garantie societatea care a emis rovigneta . merge ??????



[Mesaj editat - 1.2. din regulament: Scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, sau cu alte artificii este greu de citit. Tineti cont ca folosirea excesiva a tehnicilor de subliniere a textului echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum.]
Ultima modificare: Miercuri, 22 Ianuarie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Inscriere creanta in arhiva electronica de garantii reale mobiliare-opozabilitate terti marysa_2u marysa_2u AM PRIMIT O NOTIFICARE PRECUM CA DATORIA MEA SA INSCRIS IN ARHIVA ELECTRONICA DE GARANTII IMOBILIARE....CE INSEAMNA MAI EXACT? (vezi toată discuția)
Inchiriere garsoniera ipotecata Nelly37 Nelly37 Buna seara! Acum 6 ani, am cumparat o garsoniera cu credit ipotecar , pe o perioada de 30 ani. Legal, mi se permite sa inchiriez garsoniera? O seara minunata! (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecata carsim4 carsim4 Mai pot recupera in 2012 cheltuielile de judecata obtinute in baza unei sentinte irevocabile in anul 2009? Sau este prea tarziu sa apelez la un executor ... (vezi toată discuția)