avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DREPTURILE LA MOSTENIRE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DREPTURILE LA MOSTENIRE

Buna ziua

Va adresez rugamintea de a-mi raspunde la urmatorul aspect:
In anul 1995 tatal meu a decedat iar in anul urmator mi-am facut titlul de proprietate doar pe terenul extravilan. Neavand acte pe casa si pentru terenul casei, am vrut sa fac o anexare la acelasi notariat unde mi-am facut actele pe teren dar nu s-a putut face pentru ca n-am avut acte ( titlu de proprietate ).
Terenul fiind dat de la bunicul meu catre tatal meu, un unchi si-a facut acte pe terenul lui tata si eu nu pot sa-l revendic. Astept raspunsul Dvs cu privire la cele mentionate mai sus. Va multumesc. O zi buna!

Alte discuții în legătură

Buna seara! va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta... bunicul ... lucretia_lili lucretia_lili Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta... Bunicul meu a avut 12.000 mp teren impartit pe 3 parcele: - prima parcela - 6500 mp extravilan - a ... (vezi toată discuția)
Partaj titlu de proprietate DA2011 DA2011 Buna ziua In 1988 am cumparat partea care ii revenea unchiului meu din mostenirea bunicilor mei(o casa la tara si terenul ... (vezi toată discuția)
Dovedirea calitatii de succesor si drept la proprietate CECILIA ENACHE CECILIA ENACHE Buna seara, in speranta ca cineva s-a confruntat cu o problema similara, mai fac o incercare si va prezint urmatoarea situatie: bunica mea (decedata in 1980) ... (vezi toată discuția)