avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... problema acte teren agricol
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

problema acte teren agricol

buna ziua.am si eu o problema cu privire la un teren de la mama mea ce l-a primit mostenire,dar nu a facut nici un act de proprietate pe el.acum ea mi l-a dat mie,si as vrea sa fac actele de proprietate pe numele meu.cum trebuie sa fac ,si la ce costuri trebuie sa ma astept?cu rudele ei pot lua legatura,deci nu e nici o problema cu semnatura lor daca ar fi nevoie.va multumesc

Alte discuții în legătură

Renuntarea la dreptul de mostenitor CelenaW CelenaW tatal a murit luna trecuta, noi suntem 3 frati care nu ne intelegem si eu nu sunt in tara. nu stiu pe ce nume este casa in care locuiesc parintii . mama este ... (vezi toată discuția)
Dovedire proprietate teren agricol bassmafya17 bassmafya17 Buna ziua.Am si eu o problema si am sa incep cu inceputul. Bunicul meu a detinut 5 ha teren agricol,iar atunci cand mama s-a casatorit cu tatal meu,in ... (vezi toată discuția)
Donatie teren sorana_g sorana_g in anul 1993 mama a primit de la tata ( nu erau casatoriti insa au trei copii impreuna , noi copiii nu suntem pe numele tatalui ) un teren cu titlu de donatie ... (vezi toată discuția)