avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce procedura se urmeaza pentru vanzarea unui automobil ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce procedura se urmeaza pentru vanzarea unui automobil mostenit?

Buna ziua!
Am mostenit de la tata si un automobil pe care intentionez sa il vand. In urma succesiunii am obtinut certificatul de mostenitor. Intrebarea este : trebuie sa mai fac vreo schimbare in documente sau pot vinde masina pur si simplu folosindu-ma de acest certificat si actele masinii care sunt pe numele lui tata?
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Mostenire masina felicika felicika In urma succesiunii dupa tatal meu am renuntat si eu si fratii mei la masina mostenita in favoarea mamei. Masina este veche din 1974 si nu circula ... (vezi toată discuția)
Procura auto felix26032 felix26032 buna ziua,prietena mea mi-a incredintat masina ei care era inmatriculata pe numele mamei ei,in consecinta am facut o procura in care se mentiona ca eu am ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto dupa succesiune adrianstoica979 adrianstoica979 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns :) In urmatoarele zile se va dezbate succesiunea dupa moartea tatalui meu. Obiectul in cauza va fi o masina. ... (vezi toată discuția)