Cum pot face rost de o copie dupa o decizie de la Parchet?
Am numar de dosar, stiu cum s-a solutionat la Politie, dar Politia ma trimite la Parchet.Ei au inchis dosarul cu NUP, si l-au trimis la Parchet.De acolo am nevoie de hartia cu care s-a inchis dosarul.
Sunteți parte în procesul penal? Dacă da, decizia de neîncepere a urmăririi penale se comunică atât petentului, cât și făptuitorului, cu atât mai mult cu cât aceasta se poate contesta, conform art. 278 C.pr.pen.
La adresa faptuitorului domiciliaza fosta sotie cu concubinul acesteia, cu petenta. Faptuitorul nu are acces la corespondenta lui.Daca vrea sa mearga acasa trebuie sa mearga cu politia, si atunci cu scandal...ca doar din cauza asta sunt sicanele la Politie. Este o situatie complicata.Decat sa mearga la domiciliu cu Politia, mai bine face cerere la Parchet.
Persoana care a fost cercetata penal poate face o cerere la Parchet si sa solicite eliberarea unei copii de pe rezolutia din data de...... din dosarul cu nr....... prin care s-a dispus neinceperea urmaririi penale.
2 plangeri nup
adys98
Sunt proprietarul unui bar. In luna februarie 2011 , in localul meu ,a avut loc un scandal , cu urmatoarele consecinte :
- spitalizarea ... (vezi toată discuția)