Bună seara ! Aşi avea şi eu o intrebare simplă, dar importantă:
- sunt angajată la o firma particulară, în funcţie de contabilă, salariul de bază fiind
de 850,lei.....?????!!!!! Am peste 23 de ani vechime cu carnet de muncă, iar în funcţia respectiva am lucrat 15 ani. Am studii medii cu bacaleaureat plus cursuri de perfecţionare in domeniul contabilităţii.
Poate să-mi spună cineva salariul de bază corectă pentru această funcţie???
ªi este acceptabil după Dvs. ca un ajutor contabil ( cu numai 2ani vechime) să primească cu 400lei mai mult decât un contabil??? Vă rog să mă lămurească cineva...!!!!!!:stunned:
Cu stimă:Anemary......
Nu exista nici o regula privind salariile la firmele private. Patronul da cat vrea la cine vrea.
Singura regula este sa aveti cel putin minimum pe economie si asta este respectata.
Exista o regula de salarizare la societatile private si aceea este regula NEGOCIERII. Un angajator nu da ce salariu vrea el numai sa nu fie sub minim ci va da salariul negociat. Ar trebui si romanii sa isi vand forta de munca mai scump.
Spor vechime
MihaelaStancu
trebuie sau nu inscris in contractul individual de munca si daca nu cum se evidentiaza acesta. care este sporul de vechime la o vechime de 29 ani si 7 luni. (vezi toată discuția)