avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1180 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare......
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare......

Bună seara ! Aşi avea şi eu o intrebare simplă, dar importantă:
- sunt angajată la o firma particulară, în funcţie de contabilă, salariul de bază fiind
de 850,lei.....?????!!!!! Am peste 23 de ani vechime cu carnet de muncă, iar în funcţia respectiva am lucrat 15 ani. Am studii medii cu bacaleaureat plus cursuri de perfecţionare in domeniul contabilităţii.
Poate să-mi spună cineva salariul de bază corectă pentru această funcţie???
ªi este acceptabil după Dvs. ca un ajutor contabil ( cu numai 2ani vechime) să primească cu 400lei mai mult decât un contabil??? Vă rog să mă lămurească cineva...!!!!!!:stunned:
Cu stimă:Anemary......
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 19:18, 2 Noiembrie 2011
Nu exista nici o regula privind salariile la firmele private. Patronul da cat vrea la cine vrea.
Singura regula este sa aveti cel putin minimum pe economie si asta este respectata.
Exista o regula de salarizare la societatile private si aceea este regula NEGOCIERII. Un angajator nu da ce salariu vrea el numai sa nu fie sub minim ci va da salariul negociat. Ar trebui si romanii sa isi vand forta de munca mai scump.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor vechime MihaelaStancu MihaelaStancu trebuie sau nu inscris in contractul individual de munca si daca nu cum se evidentiaza acesta. care este sporul de vechime la o vechime de 29 ani si 7 luni. (vezi toată discuția)
Plata sporului de vechime este obligatoriu pentru toti angajatorii? loredana1973 loredana1973 Buna ziua,am nevoie de ajutor pentru negocierea salariului! Societatea unde lucrez,m-a angajat cu salariul de debutant pentru studii superioare.La ... (vezi toată discuția)
Salar minim pe economie brut garantat in plata Manuela Bernat Manuela Bernat Buna ziua va rog sa ma sfatuiti in legatura cu notiunea \\"salar de baza brut garantat in plata\\". HG 871/2013 prevede salariul de baza minim brut pe tara ... (vezi toată discuția)