avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general gestiune in invatamant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

gestiune in invatamant

lucrez in invatamant ca si cadru didactic auxiliar, avand in gestiune si mijloacele fixe si obiectele de inventar din laboratorul de cercetare unde imi desfasor activitatea.O colega , cadru didactic a dus la domiciliul personal un laptop din acest centru pe care a avut niste date in absenta mea (seara), apoi nu a mai venit la serviciu intrerupand activitatea didactica pt un an.Este legal ce a facut?ce pot face in aceasta situatie , mai ales ca am abordat-o atat telefonoc cat si pe mail, si pana in prezent nu l-a returnat.
Cel mai recent răspuns: getazan , utilizator 20:30, 2 Noiembrie 2011
depune un referat la conducerea unitatii ,informeaza si asteapta raspuns,poate comisia de inventariere a unitatii sa- i stabileasca raspunderea,apropo in declaratia de inceput de inventar scrie despre aceasta ca ai bunuri ridicate din gestiune fara forme legale de catre cadrul didactic,masuri de recuperare sant cred ca nu si-a facut lichidarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amortizare laptop cristian_conea cristian_conea Ca titular al unei Intrepr.Individ. am achizitionat un laptop in sept.2010 (mijloc fix). Am intocmit fisa mijlocului fix in care am precizat durata de ... (vezi toată discuția)
Decizie legala a unui director dona86 dona86 Buna, Lucrez in cadrul unei untati de invatamant preuniversitar pe postul de laborant scolar cu o vechime de 25 ani,una dintre responsabilitatile ... (vezi toată discuția)
Impunere gestiune analia1970 analia1970 Bună ziua, Sunt profesor în cadrul unui liceu și, întrucât anul acesta am folosit, alături de alți colegi, laboratorul multimedia (dotat cu 30 ... (vezi toată discuția)