Va rog ajtati-ma cu o litera de LEGE.
La CA a fost admis testarea poligraf, am primit raportul nrgativ dar insotir de o singura diagrama( in loc de 3 ca au fost doar 3 seturi de intrebari si am semnat 3 diagrame).
Am cerut la CA completarea documentatiei lipsa din dosar dar mi s-a refuzat.
Am cerut la DGPMB documentatia completa la baza caruia a stat raportul si ma trimite la CA.
Deci la un test cerut de mine, consimtit scris inaintea testarii, nu am acces la toate diagramele.
Mi se pare ( fara cunostinte juridice) ca mi se incalca un drept fundamental, dar imi trebuie o Lege si un articol pe care sa-l invoc.
Poligraful (asa-zisul "detector de minciuni") inregistreaza simultan pe o diagrama modificarile a cinci parametri psihofiziologici: respiratia toracica, respiratia abdominala, reactia electrodermica, tensiunea arteriala - puls si micromiscarile neuromusculare.
Fiecare parametru psihofiziologic inregistrat grafic pe diagrama poligraf reprezinta anumite caracteristici specifice pe care examinatorul le analizeaza si le interpreteaza, formuland concluziile cu privire la sinceritatea sau nesinceritatea subiectului, concluzii consemnate int-un raport psihologic de constatare tehnico-stiintifica.
La sustinerea testului poligraf nu se pun 3 seturi de intrebari sau acelasi set de 3 ori la intervale de timp.
Nu stiu unde ati sustinut dvs. acest test sau care a fost scopul acestuia, dar va spun ca nu se procedeaza asa.
La sfarsitul testului intr-adevar se semneaza diagrama, dar ea este una singura...nu mai multe.
Draga Alexandru eu intreb una , tu imi spui alta , crezi ca nu stiu ce am facut.
Iti reproduc dicutia partiala cu Asociatia Americana de Poligraf:
From: "truthdoctor@polygraph-training.com" <truthdoctor@polygraph-training.com>
Sent: Tuesday, August 16, 2011 3:33 PM
There is no way a determination could be made from a single chart, such as you provided, yet alone a single compressed chart. The test questions indicate a multi-faceted zone technique (it appears to be a Utah Zone), which requires the same questions be asked 3 to 5 times on different charts for a determination to be made.
Poligraf
ragaliemariana
Va rog unde gasesc metodologia(procedura) completa si punctuala (acreditata)a testarii cu poligraful.
Etapele ,drepturile si obilgatiile , persoanei testate ... (vezi toată discuția)
Munca in uk
buiavasi
Buna seara !
Am primit o oferta de munca la un hotel din Londra si schita contractului de munca pe care o anexez in attach cu rugamintea de a ma lamuri daca ... (vezi toată discuția)