avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa poluare

pentru recuperarea taxei de poluare mai este valabila actionarea in instanta? sau s-a aprobat o lege prin care se dau inapoi banii fara proces?
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Larisa Dudciuc , Avocat 06:15, 9 Noiembrie 2011
Banii nu se dau inapoi fara o hotarare judecatoreasca.
Trebuie sa actionati in instanta.
Care sunt sansele de recuperare in acest moment? mentionez ca am cumparat si eu o masina anul trecut pentru care am platit taza de prima inmatriculare aproximativ(600 de euro) iar la acel moment nu era foarte indicat sa actionez in instanta pentru o suma "atat de mica"
Maxime, va recuperati impreuna cu dobanda si cheltuielile de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto chrys28tm chrys28tm buna seara, am inmatriculat o masina in 2008 pe firma, mai pot recupera taxa auto sau este prea tarziu? va multumesc (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare(auto) danutz01 danutz01 Am introdus in tara , in luna octombrie 2008 un autoturism provenind din Germania.Am platit taxa de poluare si am inmatriculat in Romania ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa pe poluare 25%? sau 100%? antalia antalia Am cumparat o masina in 2009, iar acum am depus cererea de recuperare a diferentei conform noii legi din 2012. As vrea sa va intreb daca, dupa toate acestea, ... (vezi toată discuția)