avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Primesc ajutor de inmormantare de la Asociatia ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Primesc ajutor de inmormantare de la Asociatia veteranilor de razboi?

Bunica mea a decedat acum 2 saptamani. Am primit ajutor de inmormantare de la casa de pensii, de la veterani de razboi primeste ceva? Ea era vaduva dupa bunicul veteran de razboi.
Cel mai recent răspuns: tulceanul , utilizator 10:09, 3 Noiembrie 2011
Ajutorul de deces se achita de un singur platitor de drepturi de asigurari sociale, acesta avand obligatia ca dupa efectuarea platii sa inscrie pe versoul certificatului de deces original mentiunea “ACHITAT “, data, semnatura si stampila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie, ajutor de deces katy-elena katy-elena Batrana decedata, a beneficiat de ajutor de veteran de razboi si detinut politic se primeste vreun ajutor din partea Oficiului de pensii sau a altui for? (vezi toată discuția)
Ajutor de deces LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Buna ziua! Un salariat al firmei, in varsta de 45 de ani decedeaza, iar cheltuielile de inmormantare sunt suportate de sotie. Vreau sa stiu de unde poate primi ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru inmormantare - urmas veteran de razboi deeutza4miky deeutza4miky am si eu o intrebare... bunica mea in varsta de 83 de ani a decedat acum 4 zile! este urmasa de veteran de razboi luand toate pensie de urmas de veteran si ... (vezi toată discuția)