avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... returnare avans
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

returnare avans

In vederea realizarii unui sistem de incalzire intr-un apartament , am contactat o firma care se ocupa cu comercializarea si montarea acestor sisteme.Dupa consultarea ofertei am platit avans suma de 5000 lei.Pentru acesti bani am primit chitanta.
Problemele au aparut in momentul in care trebuia realizata instalatia ,deoarece firma nu s-a prezentat la realizarea lucrarii ,fiind amanat de citeva ori. Am inteles ca firma a adus materialele necesare la sediul lor dar eu nu am intrat in posesia lor.
Cum trebuie abordata problema ? in vederea recuperarii avansului dat , si ce termen legal exista pentru returnarea avansului.
Am vreo obligatie de plata a transportului materialelor , acestea fiind comandate din tara ?

Alte discuții în legătură

Returnare contravaloare servicii transport carmen fortiu carmen fortiu Am comandat de la Ikea Bucuresti mobilier in valoare de 6800 lei, in acelasi timp am solicitat si serviciul de transport de la Bucuresti la Timisoara ( de la ... (vezi toată discuția)
Robineti echilibrare termicã ursulina ursulina Bună seara! Am mare nevoie de o lîmurire. Am intrat în posesia unui referat privind proiectul de debranşare al unui apartament de la reţeaua de ... (vezi toată discuția)
Antecontract achiziționare apartament nou, mic conflict cu dezvoltatorul. să accept sau nu soluția propusă? Radu334 Radu334 Buna ziua, Ne situam intr-un mic conflict cu cei ce au construit un bloc nou si de la care achizitionam un apartament cu prima casa. Ideea este in felul ... (vezi toată discuția)