avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Returnare contravaloare servicii transport
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Returnare contravaloare servicii transport

Am comandat de la Ikea Bucuresti mobilier in valoare de 6800 lei, in acelasi timp am solicitat si serviciul de transport de la Bucuresti la Timisoara ( de la Ikea), am platit in avans atat mobilierul cat si serviciul de transport in valoare de 169 de lei. Ikea mi-a dat termen de livrare 11.12, insa nici in 15.12 coletele nu au ajuns la destinatie. Am sunat , am trimis e-mail-uri, am contactat chiar si firma de curierat sa aflu unde sunt coletele, insa nimeni nu stia sa imi spuna . Am anulat comanda si am cerut de la ikea returnarea banilor . Am fost anuntata de Ikea ca voi primi banii pt mobilierul comandat mai putin cei pt. serviciul de transport. I-am intrebat cu ce drept imi retin acesi bani avand in vedere ca nu am primit mobilierul niciodata si ca atare nu am beneficiat de serviciul de transport , de altfel eu incheind un contract cu Ikea si nu cu firma de transport. Care ar fi pasii pe care trebuie sa ii urmez ca sa imi recuperez si contravaloare serviciului de transport ( 169 de lei) si conform carei legi ei sunt obligati sa imi returneze si acesti bani?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Colet pierdut de firma de curierat, cum imi pot recupera banii? Nyykk Nyykk Buna ziua, Acum 2 saptamani am vandut prin intermediul unui site de anunturi un produs cu plata transportului la destinatar si ramburs valoare produs 435 ... (vezi toată discuția)
Colet expediat fara plata ramburs 4ndr31s 4ndr31s Buna ziua, Sper sa gasesc un raspuns la dumneavoastra. Pe scurt speta este urmatoarea: - am dat comanda de cateva produse la o firma din bucuresti (comanda ... (vezi toată discuția)
Vanzare pe un portal online DanVtr DanVtr Am postat un anunt pe un portal online, am trimis coletul doritorului care s-a declarat multumit de produs, insa problema mea se refera strict la oferta ... (vezi toată discuția)